Header recomanacions

Recomanacions, prevenció i atencions

A la Clínica Oriol Cantó ajudem a les persones a prevenir possibles problemes dentals. Una revisió professional periòdica, d’higiene preventiva, disminueix significativament futures complicacions. És per això, que donem molta importància a les pràctiques de prevenció que evitin els problemes dentals més comuns.

Pasta i raspall de dents

Recomanacions

La higiene oral és fonamental per a la prevenció de les malalties de la boca, genives i dents. Resumint, per a mantenir el benestar integral de les persones.

La boca, una de les parts més importants del rostre i del cos en general, influeix en la percepció que tenim de nosaltres mateixos i en la que de nosaltres tenen la resta.

És per això que mantenir una rutina diària de bona higiene bucal t’ajudarà a prevenir l’aparició de càries, la pèrdua de les dents, el mal a les genives i altres problemes. A més, t’ajudarà a mantenir un somriure agradable.

Algunes de les principals atencions que hem de seguir per a mantenir una bona salut bucodental són:

  • Raspallar-se les dents amb pasta dental amb fluor, al menys, dues vegades al dia.
  • Dedicar, al menys, tres minuts cada vegada que et raspallis les dents.
  • Fer servir un raspall de puntes suaus i canviar-lo cada tres mesos.
  • Després del raspallat, netejar el raspall amb aigua corrent, per eliminar la pasta dental i altres impureses que hi puguin quedar.
  • Deixar-lo assecar a l’aire lliure i guardar-lo en posició vertical i les puntes cap amunt.
  • No permetre que estiguin en contacte un raspall amb un altre, si se’n guarden alguns conjuntament. 
  • No mantenir-los coberts ni en recipients tancats, ja que amb aquestes condicions, amb un ambient humit, són més propensos al creixement de bactèries. 
  • Visitar a l’odontòleg dos cops cada any.

Prevenció

La millor forma d’evitar les malalties dentals és la prevenció. L’Odontologia Preventiva és, a la Clínica  Dental Oriol Cantó, una de les línies més importants de treball.

Assessorem als nostres pacients amb la finalitat de transmetre´ls-hi uns valors i hàbits d’higiene oral que mantinguin la salut de la seva boca.

El nostre equip actua sota la ferma convicció que un diagnòstic a temps ens permet abordar els problemes de salut bucodental de forma més efectiva. Actuar a temps redueix l’impacte, els temps d’intervenció, les molèsties i permet una resolució amb millors garanties.

L’educació dental, la prevenció i el diagnòstic precoç fan possible evitar futurs casos de malaltia periodontal, càncer oral o altres patologies.

Targeta pròximes visites Clínica Dental Oriol Cantó
Sala d'espera de la Clínica Oriol Cantó

Atencions: la teva salut dental en bones mans

A la Clínica Dental Oriol Cantó eduquem en com tenir cura de la boca a tots els nostres pacients i, en especial, als més petits. 

Una boca sana i estètica reforça la nostra personalitat, ens dona més seguretat en les nostres relacions i ens evita altres complicacions de salut general. 

El nostre equip de treball clínic treballa activament amb els pacients per a millorar els resultats de la seva cura. 

Les actuacions que realitzem són una combinació d’activitats educatives, organitzatives i tècniques que aconsegueixen millors pràctiques i porten a millorar l’estat de la salut dental dels pacients. A més, els ajuden a millorar les tècniques de prevenció personal.

icon-angle icon-bars icon-times