Header ADADI

ADADI

El compromís de la Clínica Dental Oriol Cantó per a garantir l’adequada atenció a les persones amb qualsevol discapacitat física i/o psíquica, ens ha portat a crear l’Associació dental d’Ajuda al Discapacitat (ADADI).

Pacient amb diicultats de mobilitat

Eliminem les barreres de la teva salut dental.

ADADI és una associació que facilita un servei d’atenció bucodental integral a persones amb alguna minusvàlua donant una resposta personalitzada a les seves necessitats.

És per això que disposem d’unes instal·lacions plenament adaptades, amb un quiròfan especial per a cadires de rodes i lliteres amb un accés directa des del carrer.

Tenim experiència en com atendre correctament a aquest tipus de pacients i en com aplicar de forma òptima els tractaments, que en moltes vegades, requereixen de sedació conscient.

Amb l’objectiu d’informar, ajudar i defendre la salut dental de les persones amb minusvalideses físiques i/o psíquiques, exercim accions que contribueixen a impulsar la investigació, la qualitat de l’assistència i la sensibilització de tota la societat en la problemàtica específica que afecte a aquest tipus de persones en el que fa a la seva salut dental.

La seu d’ADADI, ubicada a la Clínica Dental Oriol Cantó, està pensada i equipada per a poder atendre a qualsevol pacient amb dificultats de mobilitat o pacients amb paràlisi cerebral, Síndrome de Down, etc… que requereixi una atenció especial.

Estem orgullosos de la nostra aportació en aquest àmbit.

icon-angle icon-bars icon-times