Header KnotGroup

KnotGroup

El grup de recerca KnotGroup és una aliança internacional de clíniques dentals de referència formada per especialistes de prestigi en Odontologia i Estomatologia, amb una extensa trajectòria professional individual.

KnotGroup

KnotGroup el forma un sòlid equip de professionals que fan que l’Odontologia de qualitat sigui més accessible a tothom.

Comptem amb centres odontològics avançats, que tenen tots els mitjans tecnològics actuals posats al servei dels nostres pacients.

Participem a més en treballs de recerca, ponències en congressos nacionals i internacionals i en el desenvolupament dels darrers avenços de la medicina odontològica.

Comptem amb el suport d’institucions nacionals i internacionals de prestigi que donen suport a la nostra activitat a diferents àrees i ens permeten oferir uns serveis odontològics de màxima qualitat.

Des d’aquí expressar el nostre agraïment per aquesta estreta relació amb totes aquestes companyies col·laboradores i el suport constant rebut per elles, que contribueixen al nostre creixement i a facilitar serveis d’alt valor i impacte a la nostra organització.

A KnotGroup hem arribat a acords amb els diferents sectors empresarials i socials, per tal de cobrir les necessitats de salut odontològica.

Posem a disposició d’aquestes institucions una xarxa de clíniques d’autor amb implantació internacional, amb un important equip de professionals altament qualificats i amb una dilatada experiència en les diferents àrees de la salut oral.

Especialistes en odontologia, personal clínic especialitzat i equips d’atenció que tenen com a objectiu principal aconseguir el benestar dels pacients que ens visiten procedents de les diferents corporacions.

El KnotGroup Dental Institute (KDI) treballa per promoure l’educació dental i la innovació en el camp de l’odontologia i inverteix en el desenvolupament de cursos d’odontologia de qualitat i en la incorporació d’experts a cadascuna de les àrees.

Ens preocupem per la salut dental de les empreses i dels treballadors.

Dr. Xavier Gimeno
icon-angle icon-bars icon-times