Header equip

Equip

El nostre equip d’odontòlegs/gues especialistes està format per un grup multidisciplinari de professionals altament qualificats on la raó principal de la seva feina és oferir una atenció personalitzada als pacients.

Tècnica, experiència i un tracte proper per part dels nostres especialistes, és la base sobre les quals els pacients ens dipositen la seva confiança.

Professionals clínics i bolcats amb el pacient fan de l’atenció un exemple d’assistència personalitzada. De la bona coordinació entre els membres de l’equip neix un treball qualificat, centrat en els detalls i orientat al pacient.

Dr. Oriol Cantó Navés

El Dr. Oriol Cantó Navés és un odontòleg altament qualificat amb una llarga i destacada carrera en el camp de l’odontologia i la docència universitària.

Va obtenir la seva Llicenciatura en Odontologia per la Universitat de Barcelona el 1991. Des de l’any 2000, exerceix com a professor a la Universitat Internacional de Catalunya, on va obtenir el seu Doctorat en Odontologia el 2015.

És el fundador i director de la Clínica Dental Oriol Cantó, amb presència a Tàrrega (Lleida) des de 1991 fins al 2003 i a Barcelona des del 1993. A més, és el fundador i president de l’Associació Dental d’Ajuda al Discapacitat (ADADI) des de la seva creació el 2006.

El Dr. Oriol Cantó té una àmplia experiència internacional, havent estat visitador a la Universitat de Ginebra (Suïssa) i participant en programes de formació com “Advanced Restorative Esthetics” al Baylor Collage de Dallas (EUA) i “A synergistic approach to implant dentistry” a Orlando (EUA) durant l’any 1999.

És membre de diverses societats científiques nacionals i internacionals com SEPES i SEI. Ha impartit conferències a nivell nacional i internacional a una àmplia varietat de ciutats i països, incloent Barcelona, Madrid, Múrcia, Màlaga, Almeria, Bilbao, València… i Xina, Estats Units, Portugal, Perú, Xile, Argentina, França, Dubai, Cuba, Mèxic, Colòmbia, Israel, Guatemala…

Fins al 2020, va ser membre del Comitè Científic de MIS Iberica (MIS Implant System: Israel). Des de l’any 2000, exerceix com a professor en el Màster de Cirurgia i Pròtesi sobre implants i el Màster Oficial de Rehabilitació i Estètica de la Universitat Internacional de Catalunya. A més, actualment és el Director de la Clínica Universitària d’Odontologia (CUO) de la Universitat Internacional de Catalunya.

Amb una devoció per la qualitat de l’atenció dental i l’educació, el Dr. Oriol Cantó continua sent una figura destacada en la comunitat odontològica, compromès a proporcionar la millor atenció possible als seus pacients i a la formació de les futures generacions de professionals de la odontologia.

Oriol Cantó
Dr. Xavier Gimeno

Dr. Xavier Gimeno

El Dr. Xavier Gimeno és un professional amb una extensa formació i experiència en el camp de la cirurgia oral i maxil·lofacial.

Va obtenir la seva Llicenciatura en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona, especialitzant-se posteriorment en Cirurgia Oral i Maxil·lofacial.

Actualment, exerceix com a professor de Patologia Oral i Quirúrgica a la Universitat Internacional de Catalunya, compartint els seus coneixements i experiència amb els estudiants de medicina.

A més de la seva tasca docent, el Dr. Gimeno també exerceix com a metge col·laborador en Cirurgia Oral i Maxil·lofacial en diferents hospitals de Catalunya, on aporta la seva experiència i expertesa en el tractament de les patologies maxil·lofacials.

Forma part de l’equip de la Clínica Dental del Dr. Oriol Cantó des de l’any 2005.

Dr. David Martínez

El Dr. David Martínez es va llicenciar en Medicina amb qualificació d’Excel·lent el 1982 per la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona.

Especialitzat en Anestesiologia i Reanimació per la Universitat de Barcelona. Des de 1999, s’ha dedicat a l’anestèsia per a cirurgia ambulatòria com a professional autònom a diversos centres d’Oftalmologia, Cirurgia  Maxil·lofacial, Cirurgia Plàstica, Estètica i Odontologia. A més, ha col·laborat com a anestesista en clíniques dentals per a la pràctica de la Sedació Conscient en pacients ambulatoris des de l’any 2001.

Durant la seva carrera va ser contractat com a adjunt interí al Servei d’Anestesiologia i Reanimació de l’Hospital de Bellvitge, Hospitalet de Llobregat, entre els anys 1988 i 1993. Així mateix, va ser responsable del Servei d’Anestesiologia i Reanimació de l’Hospital de la Mútua Igualadina, Fundació Assistencial de l’Anoia, des del 1989 fins al 1994.

El Dr. Martínez també ha estat professor i anestesista als diferents cursos del Màster d’Implantologia impartit per l’ESI a Barcelona, des del 1999 fins al 2006. Ha compartit la seva experiència a nivell internacional amb conferències i demostracions sobre reanimació bàsica, avançada i sedació conscient al Curs Intensiu d’Implantologia a Buenos Aires, Argentina, entre els anys 2004 i 2005.

Amb una àmplia experiència en anestesiologia i reanimació, el Dr. David Martínez es dedica a proporcionar atenció mèdica de qualitat i seguretat als pacients en procediments bucodentals.

Dr. David Martínez
Nayra Grau

Dra. Nayra Grau

La Dra. Nayra Grau és llicenciada en Odontologia per la Universitat Europea de Madrid, on va cursar els seus estudis entre 1995 i 2000. Posteriorment, va obtenir un Master of Science in Oral Sciences amb una tesi titulada “Nanomechanical and nanostructural properties of synosted human cranial sutures” a la University of Illinois at Chicago, EUA, l’any 2004. A més, va completar la seva formació amb un Màster en Ortodòncia a la mateixa universitat i any.

En l’àmbit de l’especialització, la Dra. Grau va realitzar un Postgrau en Odontopediatria a la Societat Catalana d’Odontoestomatologia a Barcelona el 2007.

Des de l’any 2005, exerceix com a Ortodoncista a la Clínica Dental Oriol Cantó a Barcelona. A més, ha estat professora associada de pregrau i postgrau d’Ortodòncia al College of Dentistry de la Universitat d’Illinois at Chicago durant l’any 2004 i 2005. Des de l’any 2005 fins a l’actualitat, també és professora associada del Màster d’Ortodòncia a la Universitat Internacional de Catalunya, ubicada a Sant Cugat del Vallès.

Amb una àmplia experiència en el camp de l’Ortodòncia i l’Odontopediatria, la Dra. Nayra Grau es dedica a proporcionar una atenció de qualitat i especialitzada als seus pacients, combinant la pràctica clínica amb la docència universitària.

Dra. Eléna Bensoussan

La Dra. Eléna Bensoussan compta amb una àmplia formació acadèmica i professional en el camp de l’odontologia i la investigació científica.

Va començar la seva trajectòria acadèmica obtenint un Bachelor of Science en Biologia amb opció en Química a la University of Miami, Coral Gables, Florida (Estats Units), entre els anys 2011 i 2015. Posteriorment, va completar un Màster en Research in Dentistry a la Universitat Internacional de Catalunya (UIC ) a Barcelona durant el període 2016-2017. Va continuar la seva formació amb el Grau en Odontologia a la mateixa universitat, obtenint-ho entre 2015 i 2020.

Més recentment, ha culminat la seva formació amb un Màster en Rehabilitació Oral Estètica i Funcional a Autrán Dental Academy de la Universitat Catòlica San Antonio de Múrcia (UCAM), durant el període 2022-2024.

La Dra. Bensoussan exerceix com a Odontòloga General a la Clínica Dental Oriol Cantó, a Barcelona, des de l’any 2022. S’especialitza en tractaments restauratius, protètics i estètics.

A més de la seva dedicació clínica, la Dra. Bensoussan ha participat en diversos cursos i certificacions per continuar actualitzant les seves habilitats i coneixements en odontologia. Entre aquests cursos s’inclouen l’Occlusion Design Course amb Stephen Phelan el 2020-2021, la certificació en Digital Smile Design (DSD) el 2020, i cursos sobre maneig d’àcid hialurònic, millora de compòsits anteriors, tècniques d’injecció d’ àcid hialurònic , sedació conscient amb òxid nitrós, entre d’altres.

Amb un enfocament en l’excel·lència clínica i l’actualització constant, la Dra. Eléna Bensoussan està compromesa a brindar als pacients un tractament odontològic de qualitat i personalitzat.

Elena Perales

Dra. Elena Perales Sopena

La Dra. Elena Perales Sopena és una professional altament qualificada al camp de l’odontologia, amb una sòlida formació acadèmica i una àmplia experiència clínica.

Va obtenir el seu Grau en Odontologia a la Universitat de Barcelona entre els anys 2010 i 2015. Posteriorment, es va especialitzar en Odontologia Restauradora i Estètica a la Universitat Rey Juan Carlos durant el període 2015-2016, i va completar un Màster en Endodòncia Avançada a la mateixa universitat entre 2015 i 2017.

A més de la formació acadèmica, la Dra. Perales ha participat en diversos cursos d’especialització per millorar les seves habilitats clíniques. Entre aquests cursos s’inclouen un Curs d’Especialització en Traumatologia Dental amb el Dr. De Gregorio entre el 2015 i el 2017, així com un Curs de Microcirurgia Endodòntica i Teixits Tous l’any 2018. Més recentment, l’any 2023, va completar un Curs BOPT sobre dents i implants al Centre BORG de Viladecans.

Des de l’any 2019, la Dra. Perales exerceix a la Clínica Dental Oriol Cantó a Barcelona, on es dedica exclusivament a l’Endodòncia.

Amb un enfocament centrat en l’excel·lència clínica i la cura del pacient, la Dra. Elena Perales Sopena està compromesa a proporcionar tractaments endodòntics de qualitat i personalitzats als seus pacients.

Dra. Cristina Pascual

La Dra. Cristina Pascual és una odontòloga altament capacitada amb una especialització en ortodòncia i una dedicació exclusiva a aquesta àrea.

Va completar el seu Grau en Odontologia a la Universitat Internacional de Catalunya a Barcelona entre els anys 2012 i 2017. Posteriorment, va realitzar una Residència Clínica d’Odontopediatria a la mateixa universitat durant el període 2017-2018. Va continuar la seva formació amb un Màster en Ortodòncia i Ortopèdia Dentofacial a la Universitat Internacional de Catalunya entre 2018 i 2021.

Des de l’any 2022, la Dra. Cristina Pascual exerceix a la Clínica Dental Dr. Oriol Cantó a Barcelona, on s’especialitza exclusivament en ortodòncia, oferint tractaments personalitzats i d’alta qualitat als seus pacients.

A més de la seva pràctica clínica, la Dra. Pascual també comparteix la seva experiència com a Instructora Clínica al Màster d’Ortodòncia i Ortopèdia Dentofacial a la Universitat Internacional de Catalunya des de l’any 2021 fins a l’actualitat.

La Dra. Cristina Pascual està compromesa amb l’excel·lència en els tractaments d’ortodòncia i es manté actualitzada amb les últimes tècniques i tecnologies, com ho demostra la seva certificació Invisalign obtinguda l’any 2021.

Inés Doria

Dra. Inés Doria Creixell

La Dra. Inés Doria Creixell és una odontòloga amb una sòlida formació i experiència en el camp de la periodòncia i els implants dentals.

Va completar el seu Grau en Odontologia a la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) entre els anys 2010 i 2015. Posteriorment, va realitzar un Màster en Periodòncia i Implants atorgat per la Federació Europea de Periodòncia (EFP) a la mateixa universitat, durant el període 2016- 2019. A més, va dur a terme una Residència Clínica de Periodòncia a la UIC durant l’any 2015-2016.

La Dra. Doria s’ha mantingut actualitzada en les darreres tècniques i avenços en el seu camp mitjançant la participació en diversos cursos de formació contínua. Entre aquests cursos s’inclouen cirurgia regenerativa òssia i maneig dels teixits tous a la Clínica del Dr. Carlo Tinti el 2021, cirurgia mucogingival utilitzant la tècnica VISTA en col·laboració amb SEPA-SIDP amb el Dr. Alfonso Gil el 2022, i microcirurgia al CCMIJU a Càceres el 2018.

Des de l’any 2020, la Dra. Doria exerceix a la Clínica Dental Dr. Oriol Cantó, on s’especialitza en periodòncia i implants dentals, oferint tractaments personalitzats i d’alta qualitat als seus pacients.

Amb un enfocament en l’excel·lència clínica i la cura del pacient, la Dra. Inés Doria Creixell està compromesa a proporcionar tractaments periodontals i d’implants de la més alta qualitat i amb els estàndards ètics més alts.

Dr. Aitor Clavero

El Dr. Aitor Clavero és un odontòleg amb una sòlida formació i experiència en el camp de la prostodòncia (pròtesis dental i sobre implants).

Va completar el seu Grau en Odontologia a la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) entre els anys 2018-2023. Posteriorment, va realitzar la Residència Clínica en Prostodòncia a la Universitat Internacional de Catalunya durant els anys 2023-24.

Aitor Clavero
Marta Moliner

Marta Moliner

Marta Moliner és una professional amb una sòlida formació i experiència en el camp de la gestió de clíniques dentals.

Va completar el Curs de Gestió de Clínica Dental Alebat, adquirint coneixements i habilitats en l’administració i gestió de clíniques odontològiques.

A més, és llicenciada en Farmàcia per la Universitat de Barcelona, on va adquirir una base acadèmica sòlida en ciències de la salut i gestió farmacèutica.

Amb la seva combinació de coneixements en farmàcia i gestió de clíniques dentals, Marta Moliner aporta una valuosa perspectiva i habilitats a la gestió i administració de la Clínica.

Jessyca Palomero

Auxiliar de clínica.

Jessyca Palomero
Nuria Espil

Nuria Espil

Higienista dental i auxiliar de clínica.

Adrià Yousefi

Auxiliar de clínica.

Adrià Yousefi
icon-angle icon-bars icon-times