Header La clínica

La Clínica

Situada a prop teu, al centre de Barcelona, la Clínica Oriol Cantó és un espai modern, confortable, obert al públic, on el més important és la salut bucodental dels nostres pacients. Combinem una llarga experiència professional amb unes modernes instal·lacions.

Qualitat al servei dels nostres pacients.

Pacient amb diicultats de mobilitat

Una clínica orientada al pacient amb espais habilitats i adaptats a persones amb dificultats de mobilitat o que necessiten d’una atenció més especialitzada.

Radiologia digital, cirurgia avançada. Instal·lacions modernes i àrees d’atenció i informació als pacients. Disposem de la més avançada tecnologia per a garantir la màxima qualitat en tots els tractaments dentals.

Detall interior de la Clínica Dental Oriol Cantó
Bàner equip

El nostre equip

El nostre equip d’odontòlegs/gues especialistes està format per un grup multidisciplinari de professionals altament qualificats on la raó principal de la seva feina és oferir una atenció personalitzada als pacients.

Direcció clínica

Responsabilitat, rigor, professionalitat

Detall interior de la Clínica Dental Oriol Cantó

La direcció mèdica de la clínica està en mans del Dr. Oriol Cantó, fundador del centre. La seva prioritat ha estat sempre disposar d’un equip de professionals capaços d’oferir tractaments de qualitat als problemes bucodentals  en les diferents especialitats.

Un equip centrat en els interessos del pacient i treballant en solucions personalitzades i adaptades a cada necessitat, a cada persona, a cada boca.

Un altre dels objectius que ha marcat la línia d’actuació de la Direcció Mèdica ha sigut fer arribar l’odontologia a tothom i en especial a persones amb alguna discapacitat o minusvàlua física o intel·lectual. Això ha esta possible gràcies a poder tenir un equip conscienciat i entrenat per a atendre a aquestes persones i poder realitzar aquest tipus de treball.

El nostre objectiu és fer dels tractaments una experiència personalitzada, adaptada i única per a cada pacient, amb les tècniques menys invasives per a obtenir els millors resultats.

Dr. Oriol Cantó Navés

El Dr. Oriol Cantó Navés va ser el fundador i promotor de la Clínica Dental Oriol Cantó a Tàrrega (Lleida) i posteriorment a Barcelona, així com fundador i president de l’Associació Dental d’Ajuda al Discapacitat (ADADI).

Llicenciat en Odontologia per la Universitat de Barcelona i Professor a la Universitat Internacional de Catalunya en el Màster de Pròtesi i Implants des de l’any 2000.

Amb una extensa experiència professional, és membre de les principals Societats Científiques nacionals i internacionals (SEPES, SEI).

Ha tingut una formació amb estades internacionals com a la Universitat de Ginebra (Càtedra de pròtesi i implants Dr. Urs Belser a Suïssa), i cursos Advance Restorative Esthetics (Baylor College a Dallas EEUU) i A synergistic approach to implant dentistry a Orlando (EEUU).

Aquesta trajectòria s’ha plasmat en ponències, articles científics de referència i un llibre editat de pròtesi sobre implants, així com una extensa activitat docent a Espanya i Internacional: Estats Units, Mèxic, Argentina, Xina, Israel, Portugal, Colòmbia, Xile, Perú, Dubai, Guatemala…

Dr. Oriol Cantó i Dr. Xavier Gimeno
icon-angle icon-bars icon-times