Header finançament

Finançament

Disposem d’un finançament a mida amb diferents entitats bancàries associades a la Clínica que faciliten l’accés a qualsevol persona als serveis de salut bucodental que proporcionem.

Sala d'espera de la Clínica Oriol Cantó

La teva salut bucodental no té preu.

Per a facilitar l’accés a tots els nostres serveis, la Clínica Dental Oriol Cantó ofereix als seus pacients un finançament a mida que permet fraccionar el pagament del tractament fins a 60 quotes.

Mútues

La Clínica Dental Oriol Cantó està associada a algunes de les principals mútues mèdiques amb l’objectiu de que qualsevol pacient pugui gaudir d’aquests avantatges i es pugui beneficiar de descomptes a l’hora de realitzar el seu tractament odontològic amb nosaltres.

Logo DKV

DKV

DKV és una de les asseguradores mèdiques i dentals més importants. Actualment disposa de més de 51.000 professionals i més de 1.000 centres mèdics a la seva disposició. A més, DKV compte amb 7 dels 10 millors hospitals del país.

Logo Agrupació Mútua

Agrupació Mútua

Especialistes en assegurances per a persones que compta amb la professionalitat i la dedicació de 450 treballadors, 650 assessors i mediadors i més de 30.000 metges. Una cobertura multisectorial que compta amb més de 300.000 assegurats i més de 500.000 pòlisses contractades.

Logo Assistència Sanitària

Assistència Sanitària

És l’entitat més ben valorada des de 2011 i l’asseguradora líder a Catalunya des de fa 50 anys, destacant la bona comunicació mèdica i la responsabilitat en els compromisos de les pòlisses, la nostra xarxa d’assegurats…

Bàner cita prèvia

Programa la teva primera visita

icon-angle icon-bars icon-times