Header estètica facial

Estètica facial

Un somriure estètic requereix una bona estètica facial. Reducció d’arrugues periorals, augment de llavis i pòmuls per a un aspecte harmònic. Descobreix-ho amb nosaltres.

Un somriure estètic hauria d’anar acompanyat d’una bona estètica facial. Podem tenir un somriure molt maco, juvenil i estètic, però si la cara no acompanya… Avui en dia tenim nous recursos per a millorar l’estètica dental i l’estètica facial.

Gràcies als professionals de la Clínica Dental del Dr. Oriol Cantó, els quals s’han format en aquesta especialitat, podem rejovenir aquella cara que, pel pas dels anys,  ha anat adquirint unes arrugues periorals (al costat dels llavis), ha perdut rigidesa i volum dels llavis, els pòmuls han anat perdent aquella fermesa de la joventut. 

Amb unes teràpies molt poc agressives, amb unes injeccions facials (injeccions que es posen sota la pell facial) molt ben controlades, podem recuperar aquella fermesa de la pell, reduir aquelles arrugues properes als llavis, engruixir els llavis… 

Aquests tractaments amb àcid hialurònic o bòtox (toxina botulínica) ens permeten “recuperar” alguns anys, no podrem recuperar la pell ni l’estètica facial de quan teníem 20 anys, però ens permet tenir aquell aspecte que tots voldríem haver mantingut i que, per diferents circumstàncies de la vida,  ha perdut massa aquell aspecte ferm i vigorós. Són tractaments que requereixen de controls i recordatoris periòdics, cada 6-8 mesos aproximadament (tot i que depèn de cada persona). 

A més dels diferents tipus d’injeccions facials hi ha altres tractaments com els fils tensors. Aquest fils es dipositen sota la pell, especialment a la zona dels pòmuls i del coll, amb una petita agulla, els quals queden de forma permanent. Aquests fils permeten subjectar la pell i estimular la producció de col·lagen i elastina al seu voltant. 

Cada un dels tractaments facials ha d’estar molt ben diagnosticat pel professional, ja que no tots serveixen per a tots els pacients. Tenint en compte el tipus de pell de cada pacient, el motiu de les arrugues, la localització de les arrugues, el tipus de llavi (tant el superior com l’inferior), la voluntat del pacient… requereix un tipus de tractament o altre, un tipus de producte injectat o altra. Cada tractament adaptat a les necessitats de cada pacient.

Estètica facial

Demana cita prèvia    icon-angle icon-bars icon-times