Header tractaments

Tractaments

Clínica Dental Oriol Cantó disposa d’una gran oferta de tractaments odontològics d’excel·lència, i per oferir-los disposa de professionals en les diferents especialitats.

Fons header

Odontologia general

Serveis d’odontologia general: revisions, diagnòstics avançats i prevenció per a una salut bucodental òptima.
Fons header

Ortodòncia amb brackets i alineadors transparents

Solucions d’ortodòncia amb brackets metàl·lics, transparents o alineadors per a un somriure millor i una higiene dental optimitzada.
Fons header

Rehabilitació oral

Rehabilitació oral per a desgasts, absència de dents i problemes de genives per una millor salut bucodental.
Fons header

Odontopediatria

La odontopediatria és clau per a una salut dental òptima en adults. Inicia amb bons hàbits des de la infància per evitar problemes futurs.
Fons header

Estètica facial

Un somriure estètic requereix una bona estètica facial. Reducció d’arrugues periorals, augment de llavis i pòmuls per a un aspecte harmònic. Descobreix-ho amb nosaltres.
Fons header

Estètica dental

L’estètica dental ofereix confiança i salut. Tractaments com facetes de ceràmica, maquillatges amb compòsits, i ortodòncia garanteixen un somriure desitjat.
Fons header

Cirurgia oral i maxil·lofacial

La cirurgia oral aborda implants, malformacions congènites, dents incloses i regeneració òssia per a millorar funció i estètica dental.
Fons header

Implants de titani i ceràmics

Els implants de titani són els més comuns, però oferim opcions ceràmiques (zircònia) per a aquells que prefereixen evitar metalls en boca o tenen al·lèrgies.
Fons header

Periodòncia

La periodòncia és clau per a la salut i estètica dental. Millora l’estat de les genives per prevenir problemes cardíacs i sanguinis.
Fons header

Sedació conscient

Per a tractaments extensos o cirurgies complicades, oferim sedació conscient per a una experiència relaxada. Amb un metge anestesista, garantim confort durant la seva visita al dentista.
icon-angle icon-bars icon-times