Header rehabilitació oral

Rehabilitació oral

Rehabilitació oral per a desgasts, absència de dents i problemes de genives per una millor salut bucodental.

Què entenem per Rehabilitació Oral? Quan ens falten dents, estan desgastades, ens sagnen les genives, tenim les dents mal posades, trencades, tenim sensibilitat al fred i/o calent, ens fa mal l’Articulació temporo-mandibular (ATM)… suposa un problema de salut bucodental (digestions pesades, úlceres estomacals, problemes cardíacs…) i general, una afectació de l’estètica dental i a la correcte funció del sistema estomatognàtic. 

Avui en dia tenim un ventall molt ampli de possibilitats adaptades per a cada pacient per poder recuperar aquesta salut bucodental, recuperar aquesta estètica perduda i recuperar aquesta funció que fa anys que no tenim.

Per a poder portar a terme aquesta Rehabilitació Oral Integral es necessiten una sèrie d’estudis a fer: revisió bucal general (dents, genives, mucoses, ATM), estudi radiogràfic (radiografies i, en molts casos, imatges en 3 Dimensions), fotografies extraorals i intraorals i registres de la boca dels pacient en el moment inicial. 

Amb tota aquesta informació l’equip de la Clínica Dental del Dr. Oriol Cantó realitza, en equip, un estudi exhaustiu per a conèixer els problemes inicials (diagnòstic), saber la viabilitat de cadascuna de les dent i la geniva (pronòstic) i, d’aquesta manera, buscar la millor solució adaptada a cada pacient (pla de tractament). 

Cada Pla de Tractament s’adapta a les necessitats de cada pacient, tenint en compte molts factors, com el problema inicial, les necessitats funcionals i estètiques del pacient i, dins del possible, la voluntat del pacient. 

No és el mateix tractament un pacient jove que un d’avançada edat, un pacient que requereix, principalment, un tractament de genives que un que té moltes càries, o un amb una greu malposició que afecta a la seva funció i/o higiene general. Cada pacient és un individu únic i, per tant, requereix d’un tractament únic.

Dins de les possibilitats actuals per a realitzar una Rehabilitació Oral Integral, cobrim tots els camps de l’Odontologia moderna, com els implants dentals, la pròtesi fixa i amovible, l’ortodòncia, la periodòncia, l’endodòncia, l’estètica dental i facial, cirurgia oral i maxil·lofacial… 

Totes i cadascunes de les especialitats de l’Odontologia es tenen en compte per a planificar el millor Pla de Tractament adaptat per a cada pacient, per a cada persona, per a vostè.

Rehabilitació oral

Demana cita prèvia    icon-angle icon-bars icon-times