Header odontologia general

Odontologia general

Serveis d’odontologia general: revisions, diagnòstics avançats i prevenció per a una salut bucodental òptima.

Una revisió dental cada 6 mesos, de forma ideal, o cada any, comporta fer un estudi meticulós de l’estat bucal, tant de les dents, com de les genives, mucoses (galtes, llengua, paladar) i els possibles problemes de l’articulació temporo-mandibular (ATM).

Per a poder fer la revisió buco-dental, els professionals de la salut dental (odontòlegs/gues) han d’estar preparats, formats, per a saber què és el que es veu, què significa cada imatge, desgast, canvi de color,  lesió de la mucosa, mobilitat de les dents…

Per això, la Clínica Dental del Dr. Oriol Cantó compta amb un grup de professionals que saben el què fan, ja que estan formats per a donar aquest diagnòstic personalitzat. Cada persona, un tractament personalitzat. Per a dur a terme aquest revisió rutinària, es poden fer servir radiografies intraorals (radiografies periapicals) i/o una radiografia general (ortopantomografia o radiografia panoràmica).

Durant aquesta revisió, podem recordar i reafirmar aquells tractaments que no s’han fet en les revisions anteriors (càries pendents, tractament de genives, reposició de dents absents, corregir aquelles malposicions dentals, l’estètica dental que sempre busquem i no ens decidim a fer…), o nous tractaments que es requereixi fer degut a noves patologies aparegudes en  el temps entre revisió i revisió. En alguns d’aquest supòsits, les radiografies en 3 Dimensions (cbct) poden ser necessàries, ja que aporten més i millor informació per al diagnòstic i poder, així, planificar el millor tractament per a la seva salut bucal.

Amb totes aquestes revisions periòdiques, bianuals o anuals, es busca mantenir i millorar la seva salut bucal. Per tant, com a mínim, una higiene bucal serà necessària. Una bona salut dental comporta una prevenció de patologies dental i, tal i com s’ha demostrat en nombroses ocasions, buscar la prevenció d’altres patologies generals associades a patologies bucodentals. Patologies respiratòries, cardíaques… poden aparèixer a conseqüència d’una deficient salut bucodental. Una lesió a la boca, pot ser signe d’una lesió neoplàsica (càncer), que agafada a temps pot evitar greus problemes pel pacient.

Per a tot això, des de la Clínica Dental del Dr. Oriol Cantó, li recomanem i animem a que es faci una revisió bucodental feta cada 6 mesos o, com a mínim anual, per personal ben preparat i format, tot pensant en la seva salut.

Odontologia general

Demana cita prèvia    icon-angle icon-bars icon-times