Multimèdia

Testimonis de les
cirurgies realitzades
a la nostra clínica

Contacta

T´ajudem a
resoldre els
teus dubtes

Notícies

Descobreix les nostres
últimes notícies

Els nostres serveis


Un servei d´excelència


La nostra clínica disposa d´una gran oferta de serveis odontològics i per oferir-los disposa de professionals en les diferents especialitats:

Odontología general
Rehabilitació oral
Estètica dental
Cirurgia oral i maxilofacial
Ortodòncia
Odontopediatria
Periodòncia
Implantologia

FINANÇAMENT

Per a facilitar l´accés a tots els nostres serveis, la Clínica Oriol Cantó ofereix als seus pacients un finançament a mida que permet fraccionar el pagament del tractament fins a 60 quotes.

Un finançament a mida dels valors de la Clínica que faciliten l´accés a qualsevol persona als serveis  de salut bucodental que proporcionem.

MÚTUES

La Clínica Oriol Cantó està associada a alguna de les principals mútues (Agrupació Mútua, Assistència Sanitària i Grup Dentyred) amb l´objectiu de que qualsevol pacient pugui gaudir d´aquestes avantatges i es pugui beneficiar de descomptes a l´hora de realitzar-se el seu tractament odontològic amb nosaltres.

Agrupaci Mutua Especialistes en assegurances per a persones que compta amb la professionalitat i la dedicació de 450 treballadors, 650 assessors i mediadors i més de 30.000 metges. Una cobertura multisectorial que compta amb més de 300.000 assegurats i més de 500.000 pòlisses contractades.
Asistencia Sanitaria És l'entitat més ben valorada des de 2011 i l'asseguradora líder a Catalunya des de fa 50 anys, destacant la bona comunicació mèdica i la responsabilitat en els compromisos de les pòlisses, la nostra xarxa d'assegurats...
Grupo Dentyred En DENTYCARD S.A. som conscients de la importància d'una boca. Per això, des de 1991, hem cuidat al detall la Salut Dental de tots aquells assegurats dels Colectius als quals proporcionem aquest servei. Som la xarxa de clíniques dentals més extensa a tot el territori nacional i també a Portugal i Andorra. Una xarxa de més de 2.000 clíniques que presten servei a més de 2.500.000 d'assegurats que ens avalen com a líders del sector dental.

Multimèdia

Testimonis de les
cirurgies realitzades
a la nostra clínica

Contacta

T´ajudem a
resoldre els
teus dubtes

Notícies

Descobreix les nostres
últimes notícies

Pide tu cita

Cita

Prèvia

Telèfon
93 414 72 05

Horari d´atenció
8:00 a 20:30

NOM:

 

COGNOMS:

 

TELÈFON:

 

CORREU ELECTRÒNIC:

 

A QUINA DAT LI VA BÉ?:

 

HORA DESITJADA:

 

Tractament:

 

Accepto els Termes i Condicions d´ús i Política de Privacitat

 

 


Aquesta sol·licitud de cites online és una àrea segura i la informació introduïda i presentada és totalment confidencial

ORIOL CANTÓ | Dental Desing © 2013 | Avís legal Nuestra clínica en imágenes Adadi Powered by alebat KnotGroup