Cita prèvia

Ràpid, fàcil
i senzill

Notícies

Descobreix les nostres
últimes notícies

Multimèdia

La nostra clínica
en imatges

Estética Dental


Creant somriures sans


El somriure és un dels aspectes més importants de les persones, fonamental en les nostres relacions socials i personals. Un somriure bonic ofereix una imatge positiva i ens ajuda a sentir-nos més segurs.

El pas del temps fa que les dents perdin el seu aspecte blanc, sa i harmònic i és per això que l´estètica dental és un dels tractaments que més interès plantegen en els pacients.

Mitjançant els tractaments amb facetes de ceràmica, corones de porcellana i tractaments d´enblanquiment, podràs tenir unes dents més blanques i un somriure lluminós.

FACETES: Són unes fines làmines de porcellana que cobreixen la part frontal de les dents, indicades per a corregir alteracions del color, forma i petites malposicions de les dents anteriors. El procediment és indolor on s´aconsegueix donar a les dents la forma i el tamany que desitgem d´una manera senzilla i gens agresiva.

BLANQUEJAMENT DENTAL: Es tracta del tractament més conservador i indolor que ens ajuda a recuperar la blancor que es perd amb els anys.

Blanquejar les dents a la Clínica Oriol cantó és avui possible amb bones garanties. Les tècniques de blanquejament produeixen resultats immediats, millorant l´estètica del somriure.

CORONES DE PORCELLANA: Les corones dentals són estructures d´una sola peça que recobreixen les dents i recuperen l´esmalt dental per porcellana o altres materials. La funció que compleixen, és cobrir per complert una dent debilitada per càries, restauracions grans o desgasts degut al pas del temps, donant-li resistència i durabilitat.
 

Cita prèvia

Ràpid, fàcil
i senzill

Notícies

Descobreix les nostres
últimes notícies

Multimèdia

La nostra clínica
en imatges

Pide tu cita

Cita

Prèvia

Telèfon
93 414 72 05

Horari d´atenció
8:00 a 20:30

NOM:

 

COGNOMS:

 

TELÈFON:

 

CORREU ELECTRÒNIC:

 

A QUINA DAT LI VA BÉ?:

 

HORA DESITJADA:

 

Tractament:

 

Accepto els Termes i Condicions d´ús i Política de Privacitat

 

 


Aquesta sol·licitud de cites online és una àrea segura i la informació introduïda i presentada és totalment confidencial

ORIOL CANTÓ | Dental Desing © 2013 | Avís legal Nuestra clínica en imágenes Adadi Powered by alebat KnotGroup