Cita prèvia

Ràpid, fàcil
i senzill

Multimèdia

La nostra clínica
en imatges

Notícies

Descubreix les nostres
últimes notícies

Adadi


Eliminem les barreres de la teva salut dental


El compromís de la Clínica Oriol Cantó per a garantir l´adequada atenció a les persones amb alguna discapacitat i amb dificultats de mobilitat, ens ha portat a crear l´Associació dental d´Ajuda al Disminuït (ADADI).

Una Associació que facilita un servei d´atenció bucodental integral a persones discapacitades donant una resposta personalitzada a les seves necessitats.

És per això que disposem d´unes instalacions plenament adaptades, amb un quiròfan especial per a cadires de rodes i lliteres amb un accés directa des del carrer.

Tenim experiència en com atendre correctament a aquest tipus de pacients i en com aplicar de forma òptima els tractaments, que a vegades, requereixen de sedació conscient.

Amb l´objectiu d´informar, ajudar i defendre la salut dental de les persones amb minusvalies físiques i/o psíquiques, exercim accions que contribueixen a impulsar la investigació, la qualitat de l´assistència i la sensibilització de tota la societat en la problemàtica específica que afecte a aquest tipus de persones en el que fa a la seva salut dental.

La seu d´ADADI ubicada a la Clínica Oriol Cantó, està pensada i equipada per a poder atendre a qualsevol pacient amb dificultats de mobilitat o pacients amb paràlisi cerebral, Síndrome de Down, etc.... que requereixi una atenció especial.

Estem orgullosos de la nostra aportació en aquest àmbit.

Cita prèvia

Ràpid, fàcil
i senzill

Multimèdia

La nostra clínica
en imatges

Notícies

Descubreix les nostres
últimes notícies

Pide tu cita

Cita

Prèvia

Telèfon
93 414 72 05

Horari d´atenció
8:00 a 20:30

NOM:

 

COGNOMS:

 

TELÈFON:

 

CORREU ELECTRÒNIC:

 

A QUINA DAT LI VA BÉ?:

 

HORA DESITJADA:

 

Tractament:

 

Accepto els Termes i Condicions d´ús i Política de Privacitat

 

 


Aquesta sol·licitud de cites online és una àrea segura i la informació introduïda i presentada és totalment confidencial

ORIOL CANTÓ | Dental Desing © 2013 | Avís legal Nuestra clínica en imágenes Adadi Powered by alebat KnotGroup