Multimèdia

La nostra clínica
en imatges

La Clínica

Descobreix tot
sobre nosaltres

Noticias

Descobreix les nostres
últimes notícies

Coneix més


En detall


IMPLANTS

Què són exactament els implants?

Els implants dentals són una imitació de les arrels naturals de les dents, fets de titani. Com l´arrel natural, l´implant s´incrusta a l´os maxilar i serveix de suport de les dents. les peces dentals noves es fixen a l´arrel artificial, amb fermesa i suavitat. L´aspecte de l´implant és molt natural i agradable.

Com sé que necessito un implant?

Quan s´ha perdut una o més dents, independentment de les causes de la pèrdua, s´han de reposar. També pot ser adequat per a substituir dents que s´han fet malbé i no es poden recuperar. Els implants ofereixen la mateixa estabilitat que les peces dentals pròpies, o fins i tot més.

A més, gràcies als implants, es pot evitar que l´os dels maxilars perdin volum i facin malbé altres teixits que deteriorin l´aspecte de la cara, provocant un aspecte envellit o a la formació d´arrugues.

Si el meu os maxilar és tant reduït que no permet un implant, quina solució hi ha? Per a aquests casos existeixen diferents alteernatives entre les quals hi ha la regeneració òssia, a partir d´injerts o tècniques de bioenginyeria o els implants zigomàtics. Gràcies als avenços de la implantologia, la rehabilitació àssia té un índex molt elevat d´èxit.

Les dents seran perdurables i naturals?

La duració dels implants és la mateixa que la de les dents naturals. Les dents colocades mitjançant implants dentals, semblaran els teus propis, ja que no només és l´objectiu de la implantologia recuperar la funcionalitat, sinó que l´estètica hi juga un paper fonamental en la confortabilitat i autoestima del pacient. Els resultats et sorprendran.


ORTODÒNCIA

S´ha de portar els nens a l´ortodoncista? No n´hi ha prou que el revisi un odontòleg?

El millor és fer una primera visita a partir dels 8 anys, quan ja s´han desenvolupat les incissives superiors i inferiors definitives. Aquesta visita de control pot ajudar a diagnosticar amb temps qualsevol problema que pogués sorgir i corregir-ho d´inici.

Quina és l´edat ideal per a començar un tractament d´ortodòncia en nens?

No hi ha una edat ideal. Els tractaments amb aparatologia amovible poden començar-se a partir dels 8 anys més o menys. Els tractaments amb aparells fixes es poden emprar un cop el nen o nena ja tenen les dents definitives.

L´objectiu d´aquests tractaments és el de desplaçar totes les dents a la seva posició correcte, de tal manera que la mossegada tanqui correctament.

Quina avantatge presenta l´Invisalign respecte als brackets tradicionals?

A més d´una higiene bucal contínua i, algunes vegades millorada, esulta més fàcil portar un estil de vida actiu amb Invisalign que amb aparatologia metàlica fixa i brackets. El tractament Invisalign consisteix en una sèrie d´aligners pràcticament invisibles i extraïbles que es canvien cada dues setmanes per un nou joc d´aligners. Cadascun d´ells es fabrica específicament per a les teves dents i només per a les teves dents.

Com que els aparells són extraïbles, pots fer esport, tocar instruments musicals i, en general, facilitar totes les activitats quotidianes de forma normal.


PERIODÒNCIA

És normal que em sagnin les genives?

El sagnat de les genives no és normal i pot ser símptoma de que la geniva no està enganxada a les dents com hauria de ser. Quan això passa, la geniva no compleix bé la seva funció d´aïllar l´os de l´exterior, donant lloc a una possible contaminació o destrucció progressiva de l´os. La conseqüència  a llarg termini és la pèrdua de les dents.

Quines malalties tracta la periodòncia?

Les principals malalties que tracta la periodòncia són la gingivitis i la periodontitis o piorrea. La periodontitis és una malaltia que afecta a l´os i a la geniva. La gingivitis és la inflamació de les genives.

Són les malalties periodontals molt freqüents?

La gingivitis és una de les malalties més freqüents del ser humà, éssent molt habitual a qualsevol edat (75% en joves de 20 a 25 anys).

La periodontitis és més rar en joves i adolescents, encara que la seva freqüència  augmenta amb l´edat (al voltant del 10% als 30-40 anys i del 25-30 % entre 50-60 anys).

Multimèdia

La nostra clínica
en imatges

La Clínica

Descobreix tot
sobre nosaltres

Noticias

Descobreix les nostres
últimes notícies

Pide tu cita

Cita

Prèvia

Telèfon
93 414 72 05

Horari d´atenció
8:00 a 20:30

NOM:

 

COGNOMS:

 

TELÈFON:

 

CORREU ELECTRÒNIC:

 

A QUINA DAT LI VA BÉ?:

 

HORA DESITJADA:

 

Tractament:

 

Accepto els Termes i Condicions d´ús i Política de Privacitat

 

 


Aquesta sol·licitud de cites online és una àrea segura i la informació introduïda i presentada és totalment confidencial

ORIOL CANTÓ | Dental Desing © 2013 | Avís legal Nuestra clínica en imágenes Adadi Powered by alebat KnotGroup