Multimèdia

Testimonis de les
cirurgies realitzades
a la nostra clínica

Notícies

Descobreix les nostres
últimes notícies

Cirurgia oral


Experiència, capacitat tecnològica, professionals de prestigi


A vegades en els tractaments convencionals cal fer algun tipus de cirurgia. A la Clínica Oriol Cantó desenvolupem solucions complertes que poden necessitar de la cirurgia oral. La cirurgia bucal resòl problemes com la reconstrucció de l´os per a la implantologia, queixals del seny patològics, infeccions, quists, granulomes o fractures maxilars .

L´equip de cirurgia de la clínica ofereix solucions per a poder millorar les condicions de la nostra boca i aconseguir una salut bucal perdurable. Dins els àmbits de la Periodòncia i Cirurgia Mucogingival realitzem tot tipus d´intervencions per al tractament de les malalties periodontals, incloent-hi els injerts , tractaments de les recessions gingivals (allargament anormal de les dents) o tècniques de regeneració.

El nostre equip d´especialistes garanteixen en les seves cirurgies una mínima invasió i màxim respecte amb les estructures veïnes , amb l´objectiu d´aconseguir els millors resultats i fer més confortable el postoperatori.

Multimèdia

Testimonis de les
cirurgies realitzades
a la nostra clínica

Notícies

Descobreix les nostres
últimes notícies

Pide tu cita

Cita

Prèvia

Telèfon
93 414 72 05

Horari d´atenció
8:00 a 20:30

NOM:

 

COGNOMS:

 

TELÈFON:

 

CORREU ELECTRÒNIC:

 

A QUINA DAT LI VA BÉ?:

 

HORA DESITJADA:

 

Tractament:

 

Accepto els Termes i Condicions d´ús i Política de Privacitat

 

 


Aquesta sol·licitud de cites online és una àrea segura i la informació introduïda i presentada és totalment confidencial

ORIOL CANTÓ | Dental Desing © 2013 | Avís legal Nuestra clínica en imágenes Adadi Powered by alebat KnotGroup