Notícies

Descobreix les nostres
últimes notícies

Multimèdia

Una clínica moderna, amb la millor tecnologia

Odontología General


Un equip especialitzat amb la tecnologia més avançada


Afrontem els problemes dentals dels nostres pacients amb la participació de diferents especialistes treballant de forma coordinada en la solució del cas.

L´Odontologia general s´ocupa de la conservació i rehabilitació de la boca per a poder gaudir d´unes dents sanes i una bona estètica bucal en totes les etapes de la nostra vida.

A la Clínica Oriol Cantó tenim un equip especialitzat en tractaments d´Odontologia Conservadora i Endodòncia, que és la responsable de l´aplicació de les tècniques més actuals. Tot el nostre personal clínic treballa de forma coordinada per a donar al pacient una solució completa a les seves necessitats.

ENDODONCIA

L´endodòncia és l´especialitat que té cura de la Conservació i Rehabilitació de la boca. S´aplica en els casos on del dents s´han deteriorat. Entre els tractaments més comuns, està l´eliminació de la càmara polpar, la desinfecció dels conductes radiculars i les bactèries que han causat el mal.

L´Endodòncia aconsegueix recuperar dents deteriorades i preservar al màxim en nombre de peces dentàries, mantenir-les i evitar que es deteriorin.

La tècnica consisteix en desvitalitzar la dent eliminant la polpa dentària per a poder, posteriorment, obturar els conductes radiculars.

De manera preventiva per evitar una futura infecció, com a conseqüència de l'atenció a un traumatisme, o per necessitat, l'endodòncia és un tractament que té com a objectiu aportar una clara salut bucodental.
 

Notícies

Descobreix les nostres
últimes notícies

Multimèdia

Una clínica moderna, amb la millor tecnologia

Pide tu cita

Cita

Prèvia

Telèfon
93 414 72 05

Horari d´atenció
8:00 a 20:30

NOM:

 

COGNOMS:

 

TELÈFON:

 

CORREU ELECTRÒNIC:

 

A QUINA DAT LI VA BÉ?:

 

HORA DESITJADA:

 

Tractament:

 

Accepto els Termes i Condicions d´ús i Política de Privacitat

 

 


Aquesta sol·licitud de cites online és una àrea segura i la informació introduïda i presentada és totalment confidencial

ORIOL CANTÓ | Dental Desing © 2013 | Avís legal Nuestra clínica en imágenes Adadi Powered by alebat KnotGroup