Cita prèvia

Ràpid, fàcil
i senzill

Multimèdia

Testimonis de les
cirurgies realitzades
a la nostra clínica

Implantologia


Mínimament invasiva


A vegades es produeix la pèrdua de peces dentals o el seu dany de forma difícilment reparables. En aquests casos, la solució és substituir-les. A la Clínica Oriol Cantó t´oferim una solució.

El nostre equip d´especialistes reposarà totes les dents de forma definitiva mitjançant la colocació d´implants. Els implants substitueixen de forma permanent les dents originals, compleixen la mateixa funció de la dent i resolen satisfactòriament els problemes funcionals. A més, milloren l´estètica de la boca.

Aquestes peces són habitualment de titani i s´introdueixen en l´interior de l´os maxilar, amb el que s´aconsegueix la restitució de l´arrel de la dent que falta. Sobre aquest soport es coloca una pròtesi que substitueix a la dent.

Els implants tenen nombroses avantatges: eviten la pèrdua d´os, no van malbé les dents veïnes i compleixen correctament la funció de la dent. A més, possibiliten menjar qualsevol tipus d´aliments, recuperen la capacitat de mastegar, milloren la fonètica i ofereixen una magnífica aparença estètica.

La implantologia és una de les àrees de major creixement en l´odontologia actual.

A la Clínica Oriol Cantó oferim tractaments d´implantologia còmodes, personalitzats i adaptats a la boca de cada pacient. Tractaments que retornen plenament la capacitat masticadora, que fan que els pacients es sentin satisfets i segurs.

Cita prèvia

Ràpid, fàcil
i senzill

Multimèdia

Testimonis de les
cirurgies realitzades
a la nostra clínica

Pide tu cita

Cita

Prèvia

Telèfon
93 414 72 05

Horari d´atenció
8:00 a 20:30

NOM:

 

COGNOMS:

 

TELÈFON:

 

CORREU ELECTRÒNIC:

 

A QUINA DAT LI VA BÉ?:

 

HORA DESITJADA:

 

Tractament:

 

Accepto els Termes i Condicions d´ús i Política de Privacitat

 

 


Aquesta sol·licitud de cites online és una àrea segura i la informació introduïda i presentada és totalment confidencial

ORIOL CANTÓ | Dental Desing © 2013 | Avís legal Nuestra clínica en imágenes Adadi Powered by alebat KnotGroup