Equip clínic

Els perfils dels nostres
metges

Multimèdia

La nostra clínica
en imatges

Notícies

Descobreix les
últimes notícies

Direcció clínica


Responsabilitat, rigor, professionalitat


La direcció mèdica de la clínica està en mans del Dr. Oriol Cantó, fundador del centre. La seva prioritat ha estat sempre disposar d´un equip de professionals capaços d´oferir tractaments de qualitat als problemes bucodentals  en les diferents especialitats.

Un equip centrat en els interessos del pacient i treballant en solucions personalitzades i adaptades a cada necessitat, a cada persona i a cada boca.

Un altre dels objectius que ha marcat la línia d´actuació de la Direcció Mèdica ha sigut fer arribar l´odontologia a tothom i en especial als pacients especials i persones amb alguna discapacitat o minusvalia. Això ha esta possible gràcies a poder tenir un equip conscienciat i entrenat per a aquest tipus de treball.

El nostre objectiu és fer dels tractaments una experiència personalitzada, adaptada i única per a cada pacient, amb les tècniques menys invasives per a obtenir els millors resultats.

El Dr. Oriol Cantó Navés va ser el fundador i promotor de la Clínica Oriol Cantó a Lleida (Tàrrega) i posteriorment a Barcelona  i president de l´Associació Dental d´Ajuda al Disminuït (ADADI).

Llicenciat en Odontologia per la universitat de Barcelona i Professor a la universitat Internacional de Catalunya en el Màster de Pròtesi i Implants i Coordinador de pràctiques de laboratori i clínica.

Amb una extensa experiència professional, és membre de les principals Societats Científiques nacionals i internacionals (SEPES, SEI, AEDE, AEED, AIIP).

Ha ocupat llos d´importància internacional com: visitador de la Universitat de Ginebra (Càtedra de pròtesi i implants Dr. Urs Belser a Suïssa), Advance Restorative Esthetics (Baylor College a Dallas EEUU), A synergistic approach to implant dentistry a Orlando (EEUU).

Además, ha sido el encargado de Evaluar de los Programas de Salud Bucodental en Catalunya.

Aquesta trajectòria s ´ha plasmat en ponències i articles de referència, així com una extensa activitat docent a Espanya i centres de referència.

Equip clínic

Els perfils dels nostres
metges

Multimèdia

La nostra clínica
en imatges

Notícies

Descobreix les
últimes notícies

Pide tu cita

Cita

Prèvia

Telèfon
93 414 72 05

Horari d´atenció
8:00 a 20:30

NOM:

 

COGNOMS:

 

TELÈFON:

 

CORREU ELECTRÒNIC:

 

A QUINA DAT LI VA BÉ?:

 

HORA DESITJADA:

 

Tractament:

 

Accepto els Termes i Condicions d´ús i Política de Privacitat

 

 


Aquesta sol·licitud de cites online és una àrea segura i la informació introduïda i presentada és totalment confidencial

ORIOL CANTÓ | Dental Desing © 2013 | Avís legal Nuestra clínica en imágenes Adadi Powered by alebat KnotGroup