Cita prèvia

Ràpid, fàcil
i senzill

Notícies

Descobreix les nostres
últimes notícies

Multimèdia

La nostra clínica
en imatges

Ortodòncia


La teva boca en ordre


El somriure és una bona carta de presentació al món. Tenir un bon somriure, una boca sana i una dentadura cuidada ens proporciona una millor imatge i una major seguretat personal.

L´Ortodòncia és un tractament que posiciona les dents per aconseguir una adequada dentició, una correcta mossegada i disposició de les peces dentals.

A la Clínica Oriol Cantó realitzem tractaments complerts que busquen millorar la funció i obtenir un resultat estètic de qualitat i de llarga durada.

En un principi es fa un estudi i a partir d´aquí, s´estableix un pla de tractament orientat a resoldre els problemes funcionals identificats.

Els tractaments d´Ortodòncia presenten importants avenços en els darrers anys i són en l´actualitat un dels més demanats pels pacients de totes les edats.

A la nostra clínica tenim especialistes que treballen en tots els camps de l´ortodòncia per a buscar la solució més adequada a cada pacient.

Ortodòncia Invisible

Els adults també poden optar a fer una tractament d´ortodòncia de forma còmode i discreta. Sense fil-ferros visibles.

A l´actualitat l´ortodòncia té un camp d´aplicació molt important pels adults. Es possible la recolocació de les dents i millores estètiques en pacients de qualsevol edat. I emprant una tècnica invisible.

L´Ortodòncia Invisible és una forma amable d´atendre les necessitats de recolocació de les peces i millores bucodentals quan no volem portar brackets.

És una solució moderna que possibilita a tots els pacients compatibilitzar de forma invisible el seu tractament d´ortodòncia amb la seva vida professional.

A la Clínica Oriol Cantó oferim opcions d´ortodòncia sense metalls, ni bandes ni brackets. Dissenyem per al pacient unes fèrules o "aligners" amovibles i transparents que van progressivament colocant les dents a la seva correcta posició.

L´ús d´aquestes fèrules transparents proporcionen comoditat i discreció i el seu impacte estètic és mínim.

Si vols conèixer més sobre aquest tipus de solució, posa´t en contacte amb el nostre equip d´Atenció al Pacient.
 

Cita prèvia

Ràpid, fàcil
i senzill

Notícies

Descobreix les nostres
últimes notícies

Multimèdia

La nostra clínica
en imatges

Pide tu cita

Cita

Prèvia

Telèfon
93 414 72 05

Horari d´atenció
8:00 a 20:30

NOM:

 

COGNOMS:

 

TELÈFON:

 

CORREU ELECTRÒNIC:

 

A QUINA DAT LI VA BÉ?:

 

HORA DESITJADA:

 

Tractament:

 

Accepto els Termes i Condicions d´ús i Política de Privacitat

 

 


Aquesta sol·licitud de cites online és una àrea segura i la informació introduïda i presentada és totalment confidencial

ORIOL CANTÓ | Dental Desing © 2013 | Avís legal Nuestra clínica en imágenes Adadi Powered by alebat KnotGroup